Netwerkevent bij Studio 100 - De Vormgeverij
SSL Website
De Vormgeverij vanaf nu bereikbaar via https
19 april 2017
Beste moment om te posten op social media
Wat is het beste moment om te posten op social media?
4 mei 2017

Netwerkevent bij Studio 100

Studio 100

Op woensdag 26 april trokken we voor onze Succes Ontmoet Succes-netwerkavond naar Studio 100 in Schelle. Een locatie die tot ieders verbeelding spreekt. Maar het bleek ook een locatie te zijn die ieders verbeelding nog oversteeg.

 

Bij het toekomen denk je eerst "is dit het?". Een kantoorgebouw in een industriezone zoals er honderden zijn. Geen magie? Geen reuzegrote Kabouter Plop aan de ingang. Maar dat veranderd snel als je binnen stapt. Overal waar je kijkt staan grote Studio 100 figuren. De dieren van Maja De Bij, een levensgrote Bol en smal, in het groot het logo van K3, enz...

Wat verder een muur met de volledige historie van Studio 100. Van in het begin in 1996 tot nu. Straf dat je alles en iedereen kent op die muur. Nog straffer dat de meeste al tamelijk wat jaren bestaan. Plop al uit 1997!!

De netwerkavond kon dan eindelijk beginnen. Na een korte intro kregen we een heel uitgebreide rondleiding van CEO Anja Van Mensel. Héél uitgebreid... maar toch zo voorbij. We konden nog uren blijven ronddwalen. En achter elke deur voelde we meer en meer het kind in ons terug naar boven komen.

Fantastisch gewoon. De set van Kosmoo, het naaiatelier van de kostuums, de opslagplaats van alle rekwisieten, de dansschool, de... het bleef maar komen. Iedereen aanwezig was het er unaniem over eens dat dit een top-avond was.

Maar uiteraard spreken beelden meer dan woorden. Neem dus gerust een kijkje op de website van Succes Ontmoet Succes en snuif zelf de magie van Studio 100 op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *